tisdag 17 januari 2017

Stora löparboken för kvinnor

Bilden kommer från Google
Författare: Jessica Almenäs, Lovisa Sandström
Titel: Stora löparboken för kvinnor
Genre: Fakta, Träning
Antal sidor: 192
Originalspråk: Svenska
Originaltitel: Stora löparboken för kvinnor
Översättning: -
Serie: -
Utgivningsår: 2015 (min utgåva 2015)
Format: Inbunden
Källa: Biblioteket
Utläst: 15 januari 2017
Betyg: 4

Baksidetext: Älskar du att springa? Eller önskar du att du gjorde det? Då är det här boken för dig!
     Jessica Almenäs, programledare och maratonlöpare, och Lovisa "Lofsan" Sandström, erfaren PT och TV-profil, har skrivit den perfekta handboken för alla kvinnor som vill börja springa eller ta sin löpträning till nästa nivå. Här får du skräddarsydda träningsråd och program som passar just dig - oavsett om du siktar på 5 km eller maraton, om du är gravid eller nybliven mamma, vill lära dig att springa smartare eller gå ner i vikt med löpträning.
     Boken innehåller också en mängd styrkeövningar som är inriktade på att stärka ditt löpsteg, ge dig en starkare och snyggare bål och rumpa eller helt enkelt den där extra kicken under löpträningen. Dessutom får du de bästa kostråden och tips om hur du förebygger, rehabiliterar vanliga löparskador.
     Helt enkelt en fullspäckad, inspirerande löparbok med fokus på kvinnans kropp och förutsättningar oavsett ålder och kondition - den perfekta kompisen i löparspåret.

Min kommentar: Funderar du på att börja löpträna? Eller har du redan börjat, men behöver lite tips och idéer? Då är det här den perfekta boken för dig. Här finns konkreta tips på det mesta. Gällande övningarna så finns det förutom en beskrivning, även en bild så man kan se hur man ska stå/sitta/hoppa... Den här boken är verkligen anpassad för kvinnor, av kvinnor. Förutom tipsen på träningsprogram så kan du läsa om träningskläder, skor, kost, skador m.m. Jag kommer att använda mig av ett av träningsprogrammen inför halvmaran jag ska springa den 19 augusti. Varje program har tre nivåer och passar även dig som aldrig sprungit förut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar