Om bloggen

Så här är det. En halvseg söndag på jobbet, i augusti/september 2012, fick jag den briljanta idén att jag minsann ska läsa alla böcker vi har i butiken på jobbet. Jag gick igång i detta projekt med liv och lust. Och jag plöjde böcker om polarexpeditioner till både Nord- & Sydpolen, lokalhistoriska böcker, barnböcker, romaner och receptböcker... Men, det visade sig att projektet blev för stort. Läslusten försvann helt. Inte nog med detta bokprojekt då jag skulle plöja en herrans massa böcker, så gick jag med i inte bara en bokcirkel utan två. Ja, ni förstår ju själva att det till slut blev för mycket.

Har nu haft en längre lässvacka, och har knappt ens tagit mig igenom bokcirkelböckerna, och detta trots ena bokcirkeln har omvandlats till en filmcirkel...

Jag tar nu nya tag med den här bloggen, och utgår från senaste boken jag läst. Förhoppningsvis kommer det recensioner på de böcker, ja de jag läst, mellan april/maj 2015 och maj 2016!

Bloggen är nu utökad, och här kommer även små recensioner av filmer och serier jag sett.

2 kommentarer:

  1. Vilket ambitiöst och roligt projekt! Dina litteraturlistor om polarlitteratur och lokalhistorisk litteratur är ju verkligen användbara i många olika sammanhang! Många av titlarna i muséets butik finns att låna på Gränna bibliotek!

    SvaraRadera
  2. Unn: Synd bara att jag nu hamnat i en rejäl svacka. Har inte läst en bok i projektet på evigheter. Men, det är bara att tag i det igen! Och vad skulle jag göra utan Gränna bibliotek?//Jenny

    SvaraRadera